Biuro prasowe Open Finance

„Mieszkaj Bezpiecznie” – ubezpieczone „4 kąty” dzięki promocji Open Finance i Home Broker  01-02-2016

Wymarzone mieszkanie, korzystne finansowanie, szybkie i kompleksowe załatwienie formalności „w jednym miejscu” i… bezpłatne ubezpieczenie nieruchomości. Czy można chcieć więcej? Specjalnie dla Klientów Open Finance i Home Broker przygotowały promocję „Mieszkaj Bezpiecznie”, która rusza już dzisiaj 1 lutego 2016 roku.

Ten rok rozpoczął się od wielu zmian na rynku finansowym, dlatego z myślą o komforcie i oszczędności czasu naszych Klientów obie spółki połączyły siły oferując wyjątkową promocję.

Każdy z Klientów, który zdecyduje się na wybór mieszkania przy pomocy doradcy z Home Broker (warto wspomnieć, że wyłączony z oferty jest zakup domu lub lokalu), a następnie skredytuje jego zakup korzystając ze wsparcia doradcy Open Finance, otrzyma w ramach promocji „Mieszkaj Bezpiecznie”… bezpłatne roczne ubezpieczenie tego mieszkania!

Ubezpieczenie nieruchomości jest zazwyczaj sporym wydatkiem na początku naszych formalności kredytowych, dlatego z myślą o Klientach i ich budżetach, Open Finance zaoferuje w prezencie ubezpieczenie wybranego mieszkania. Dzięki temu Klient zaoszczędzi pieniądze, które będzie mógł przeznaczyć na inne cele np. wyposażenie, mając jednocześnie pewność, że jego wymarzone „4 kąty” są w pełni zabezpieczone.

Jesteśmy pewni, że nasza propozycja wesprze kupujących w podjęciu decyzji o zakupie „własnego M”. Podczas już jednej wizyty w oddziale Klient sprawdzi czy „stać” go na wybrane mieszkanie, jak wygląda finansowanie tej nieruchomości i która oferta jest dla niego oraz jego bliskich najkorzystniejsza - mówi Helena Kamińska, Członek Zarządu Open Finance SA.

Do promocji możecie zgłaszać się za pomocą specjalnego formularza dostępnego pod linkiem: http://bit.ly/1nI0nQj

Więcej szczegółów na www.open.pl i www.homebroker.pl